VULCO е мултинационален франшизен ланец на брзи сервиси кој е дел од концернот Goodyear, на кого му веруваат возачите на автомобили од цела Европа. Распространет е пред сè во Франција, Белгија, Шпанија, Словенија, Хрватска и Србија.

VULCO сервис ТРАНЗИТ нуди повеќе услуги:

  • продажба на патнички гуми,
  • стручна монтажа и балансирање на гумите на вашето возило,
  • поправка (лепење) на гуми,
  • исправање на бандажи, и
  • “хотел” за гуми, односно чување на Вашите гуми вон сезона.

Сите услуги се извршуваат на брз и професионален начин.

Високиот квалитет и љубезниот персонал преставуваат главна карактеристика на секој сервис на Vulco.

Ексклузивниот носител на франшизата е GOODYEAR, најголемиот производител на гуми во светот со над 28 фабрики и 80.000 вработени.

Сервисот на Транзит во Скопје, населба Автокоманда, e VULCO сервис од 2019г.  Во сервисот може да добиете широка понуда на патнички гуми, добар совет или препорака,  професионална монтажа и балансирање и фабричка гаранција на купените гуми, која за брендовите од групацијата Goodyear е 3 години.

Vulco servis TRANZIT