Отворена работна позиција:  ВУЛКАНИЗЕР

Професионален и вреден работник е вистинско богатство за секоја компанија.  Се трудиме на таквите работници да им обезбедиме убава работна околина, добри примања и добри услови за работа, за да работата им претставува задоволство, исто како што и нам ни е задоволство да го имаме таквиот професионалец! 

Ако сте заинтересиран да бидете дел од нашиот тим, Ве молиме исконтактирајте не на 075 305 787, телефонски или на вибер.  Исто така, може да ни испратите и порака на info@tranzit.com.mk