Voyager letni gumi

Произведени во во фабриките на Goodyear, овие гуми ги испорачуваат искуството и квалитетот на лидерот во иновативност и технологија – Goodyear, за буџет на ефтина гума.  Со добрата цена и 3 годишната гаранција – нема потреба од никакви грижи.

Voyager

Дизајнирана за компактни патнички возила – да обезбеди безгрижно и удобно возење.

  • Асиметрична шара – која резултира со подобра километража (повеќе поминати km)
  • Специјална компонента за подолга трајност – ја прави отпорна кон сурови услови
  • Широки раменски блокови со оптимизиран дизајн – добра управливост на суво и мокро.

Voyager HP

Гума со високи перформанси која обезбедува сигурност и добри перформанси при поголеми брзини.

  • Асиметрична шара – за поголема трајност (повеќе km)
  • Широки раменски блокови со оптимизиран дизајн – добра управливост на суво и мокро.
  • Специјално конструирана каркаса за високи перформанси – стабилност при управување и вртење
  • Специјален дизајн на раменски бразди – за намалена бучава

Voyager UHP

Гума со ултра високи перформанси за исто такви перформанси на патиштата.

  • Оптимизирана шара за најоптимална контактна површина со патот – резултира со врвни перформанси при кочење на сув и мокар пат
  • Специјална конструкција која вклучува полиамиден слој – за одлична управливост на суви и влажни патишта
  • Пошироки раменски блокови – за одлично вртење и кочење на суви патишта