ОДЛИЧНИ БРЕНДОВИ ПО ОДЛИЧНИ ЦЕНИ!

Товарните гуми се значаен дел од нашата дејност – во своето 25 годишно постоење изградивме и опслужуваме широка мрежа транспортни компании за нивните потреби од товарни гуми. Знаеме дека на транспортерите им е битна достапноста, брзата испорака и флексибилноста – потребно им е да знаат дека ја имаат нашата поддршка за непречено да ја извршуваат својата дејност!
На продадените гуми обезбедуваме фабричка гаранција за квалитетот, а нашиот стручен тим е тука за било какви совети и решавање на евентуални проблеми или рекламации.

 

Доколку сакате да добиете понуда, Ве молиме исконтактирајте не:

070 305 787, goran.tasevski@tranzit.com.mk

02 3 117 010, 034 221 060

 Јави се