ПРОМЕНА НА ГУМИ – Со секоја промена на гуми од 12 до 31 Март 2020г.– добијте подарок 6л течност за стакла!

Кажете го магичниот збор “ПОДАРОК” и со секоја промена на гуми во нашиот сервис Vulco Транзит добивате подарок 6л течност за стакла!

Добијте брза, професионална и ефтина услуга + подарок!  Закажете го Вашиот сервис на овој линк или јавете се на 071 222 221!

Нашиот сервис кој се наоѓа во Скопје, во близина на Скопска Пивара, ќе го најдете со помош на мапата од овој линк.

Promena-na-gumi-podarok-tecnost-za-stakla

Za promena na gumi-podarok tecnost za stakla

VULCO е мултинационален франшизен ланец на брзи сервиси кој е дел од концернот Goodyear, кој е присутен во Франција, Белгија, Шпанија, Словенија, Хрватска и Србија.

VULCO сервис ТРАНЗИТ нуди повеќе услуги:

  • продажба на патнички гуми по одлични цени и услови,
  • стручна монтажа и балансирање на гумите на вашето возило,
  • поправка (лепење) на гуми,
  • исправање на бандажи, и
  • “хотел” за гуми, односно чување на Вашите гуми вон сезона.

Сите услуги се извршуваат на брз и професионален начин.

Високиот квалитет и љубезниот персонал преставуваат главна карактеристика на секој сервис на Vulco.

Ексклузивниот носител на франшизата е GOODYEAR, најголемиот производител на гуми во светот со над 28 фабрики и 80.000 вработени.

Сервисот на Транзит во Скопје, населба Автокоманда, e VULCO сервис од 2019г.  Во сервисот може да добиете широка понуда на патнички гуми, добар совет или препорака,  професионална монтажа и балансирање и фабричка гаранција на купените гуми, која за брендовите од групацијата Goodyear е 3 години.