Најголем дел од нашата дејност продажба на патнички гуми – припаѓа на големопродажбата.

Во текот на своето 29 годишно постоење изградивме и опслужуваме широка мрежа на продажни објекти и вулканизерски сервиси во секој град во Македонија.

Доколку сте сопственик на продавница или вулканизерски сервис и сакате да добиете понуда, Ве молиме исконтактирајте не!

НАШЕТО МОТО Е:

ЈА ГРАДИМЕ ВАШАТА ЛОЈАЛНОСТ СО ПОЧИТ, ОДЛИЧНИ ЦЕНИ, ФЛЕКСИБИЛНИ УСЛУГИ

Доколку сте сопственик на продавница или вулканизерски сервис и сакате да добиете понуда, Ве молиме исконтактирајте не!
goran.tasevski@tranzit.com.mk  

070 305 787

075 284 607, 075 222 221