СИТЕ ПОЗИЦИИ СЕ ДОБИТНИ!

Попустот важи за било која од следните услуги:  промена на гуми, балансирање, исправање бандажи, поправка на гуми, хотел за гуми, а може да се искористи со покажување на email пораката која ќе ја добиете, најкасно до 12 Ноември 2022г. во нашиот VULCO сервис во населба Автокоманда, Скопје (ул. Перо Наков бр.1, во кругот на ЖАС)

ЗАВРТИ И ДОБИЈ!

  • Испробај си ја среќата и добиј попуст на сервисна услуга
  • Едно вртење на 1 email адреса
  • Сите позиции се добитни
ЗАВРТИ И ДОБИЈ!
Изјавувам дека моите лични податоци ги давам согласно условите од следниот линк.