Брендовите од нашата понуда ќе го задоволат вкусот и на најпребирливите!

Од премиум брендови кои гарантираат иновативност, квалитет и имиџ, преку value-for-money брендови кои овозможуваат најдобра вредност за парите, до budget брендови кои ги задоволуваат потребите за најниска-цена, ТРАНЗИТ стои зад квалитетот на сите брендови во својата понуда, како овластен увозник и дистрибутер на истите – на големо и мало.

При купување на било кој сет гуми – добивате фабричка гаранција, чие времетраење може да варира зависно од брендот и производителот, а на брендовите на Goodyear изнесува 3 години од денот на купување.

Gumi nasi brendovi