ВО ГОТОВО, СО КАРТИЧКА, НА РАТИ, НА ЖИРО СМЕТКА ИЛИ ПРИ ИСПОРАКАТА

При лично превземање на нарачаните гуми, овозможуваме повеќе начини на плаќање: во готово, со картичка,  и на рати: со картички на Стопанска Банка, или со административна забрана од плата, доколку Вашата фирма или синдикат има со нас склучено договор, или на рати преку Iute Credit.

При испорака на гумите преку КАРГО ЕКСПРЕС, овозможуваме 2 начини на плаќање:

ВО ГОТОВО – на курирот кој ја врши доставата, или

ЖИРАЛНО ПЛАЌАЊЕ – пред испораката.