Akumulatori TRANZIT

TAB е синоним за трајни, моќни и иновативни акумулатори за индустрискиот и авто мото секторот. Секојдневно ги стартуваат моторите на возилата од водечките брендови во авто-мото и индустрискиот сектор.

Во продолжение следи моменталната понуда на акумулатори за патнички возила (последно ажурирано 14.12.2022г).

шифрабрендтипценаеко попустнето цена
2249TOPLATOP 12V 85Ah D+ (L4B)6.401МКД-15%=5441МКД
2299TOPLATOP 12V 62 Ah D+ (L2B)4.950ДЕН-15%=4.208МКД
2246TOPLATOP 12V 55 Ah D+ (L1)4.300ДЕН-15%=3.655MKD
2245TOPLATOP 12V 54 Ah D+ (L1B)4.150ДЕН-15%=3.528МКД
2248TOPLATOP 12V 75 Ah D+ (L3B)5.700ДЕН-15%=4.845МКД
2247TOPLATOP 12V 66Ah D+ (L2)5.070ДЕН-15%=4.310МКД
2250TOPLATOP 12V 100 Ah D+ (L5B)7.452ДЕН-15%=6.334МКД
2252MAXXOM75 Ah4.850ДЕН-15%=4.123МКД
2275MAXXOM100 Ah6.550ДЕН-15%=5.568МКД
2251MAXXOM55 Ah L+ D+3.535ДЕН-15%=3.005МКД

*За оставен стар акумулатор следува 15% еколошки попуст!

Повеќе информации:  075 222 221, 070 305 787, 075 284 607